Az Aktív Kft. bemutatása

Az Aktív Ipari, Építőipari és Kereskedelmi Kft. a rendszerváltás idején 1990-ben, a Hosszúhegyi Mezőgazdasági Kombinát felszámolása során alakult meg. Alapító tagjai, valamint dolgozói a Mezőgazdasági Kombinát, építőipari, kivitelezői részlegének legjobb szakembereiből állt össze. A vállalkozás röviddel megalakulása után teljes egészében magyar magántulajdonba került. A Kft. fő profilja az építőipari, szakipari és épületgépészeti kivitelezés, valamint a kohászati és épületgépészeti anyagok, szerszámok kereskedelme.

Társaságunk alapvetően a térségben adódó kivitelezési feladatok ellátásában vesz részt. Mélyépítési feladatok esetén vállalkozunk nagyobb távolságra lévő munkák elvégzésére is. Megrendelői körünk igen változatos, önkormányzatok, vállalkozások, állami megrendelések és magánszemélyek egyaránt vásárlóink.

Vállalkozásunk megbízhatóságát, jó hírét bizonyítja az is, hogy számos visszatérő, állandó partnerünk mellett, több új megrendelő is igénybe veszi szolgáltatásainkat. Az Aktív Kft. telephelyeit is a legszélesebbkörű kiszolgálás figyelembevételével alakította ki. Így került a központi telephely, iroda: Hajós-Hildre, az egyéb kereskedelmi egységek, telephelyek pedig, Bajára, Bácsalmásra, Kalocsára, Kiskőrösre és Kiskunhalasra.

A társaság által foglalkoztatott dolgozók létszáma évek óta 100 fő körül alakul. Mérnökeink, technikusaink, szakmunkásaink képesek a ma létező legmodernebb építési technológiák alkalmazására, valamint az munkák határidőn belül történő teljesítésére. A megfelelő szakképzettség érdekében a dolgozók rendszeresen szakmai továbbképzéseken vesznek részt, ahol a már meglévő tudás felfrissítése mellett, az újabb, modernebb és aktuálisabb technológiákat is megismerhetik, és elsajátíthatják.

Az Aktív Kft. rendelkezik általános építés-szerelés és vagyonbiztosítással. Cégünk azt vallja, hogy a jó munkavégzés alapfeltétele, a megfelelő színvonalú gépi felszereltség és technikai háttér. Ezen feltételeket igyekszik támogatni a vállalat azzal, hogy dolgozóinak a megfelelő munkavégzéshez, minőségi szerszámokat, földmunkához és anyagszállításhoz a legújabb gépjárműveket biztosítja. Gépparkunk állapotát folyamatosan figyelemmel követjük és szükség esetén szervizeljük, a még hatékonyabb működés érdekében.

A Kft. építőipari és kereskedelmi tevékenységére, integrált irányítási rendszert (ISO 9001, KIR14001, MEBIR28001) működtet.

A fentiekben felsorolt tényezők hozzátartoznak a cég alapvető hitvallásához, melyek nap, mint nap erősítik, és ismételten meggyőzik, állandó és potenciális partnereinket, a velünk való együttműködési döntésük helyességéről. Az Aktív Kft. fennállása óta folyamatosan növekvő árbevételével, állandóan nyereséges működésével, mára erős középvállalkozássá nőtte ki magát. Napjainkban a megye egyik kiemelten adózó vállalkozása. Az eddigi működés során felhalmozott eredmény a vállalkozás tovább fejlesztésére, bővítésére, valamint az eredménytartalék növelésére lett felhasználva. Célunk egyrészről, hogy a potenciális megrendelők számára biztos megoldást nyújtsunk építési feladataik megoldásához, másrészről, az, hogy a nálunk vásárlók igényeit maximálisan kielégítsük. Ez irányú törekvésünk sikerességét, mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy az Aktív Kft munkavégzése, működése, hosszú évek óta folyamatosan biztosítva van.

 

Köszönettel:

                    Hévizi János

                    Ügyvezető